חיסון לוירוס פפילומה

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

03/02/2024 | 11:14 | מאת: רעות

שלום לאחרונה סיימתי להתחסן עם המנה שלישית של גרדסיל 9 ב3 שנים האחרונות ביצעתי 3 בדיקות hpv test לזיהוי וירוס הפפילומה בצוואר ברחם כולן יצאו שליליות לשימחתי אבל אשמח לדעת מה הסיכוי שבכל ה3 שנים האלה שביצעתי בדיקה הוירוס אולי היה במצב רדום בצוואר ברחם ולכן הבדיקות לא גילו אותו? כלומר אני חוששת שאולי התחסנתי שאני לא נקייה מהוירוס ולכן ההגנה לא מיטבית אז רק אשמח אם תוכל בבקשה לענות לשאלתי מה הסיכוי שבכל ה3 בדיקות hpv test לזיהוי וירוס הפפילומה בצוואר הרחם הוא היה רדום ולכן לא מצאו אותו. יש סיכוי כזה ?

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם