חיובית פפילומה .......

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

23/11/2023 | 09:43 | מאת: יעל

דוקטור שלום בת 25 לפני כעשרה חודשים בבדיקת פאפ נמצאה פפילומה ( לא מהזנים המסוכנים ) הייתי היום בבדיקה והרופאה אמרה לי המהלך הבדיקה אין טרום סרטני אין סרטן נראה שהכל בסדר ואז ביקשה לקחת ביופסיה ואמרה שבעוד 6 שבועות א. אני מבינה שזה בערך דאבל צ'יק ב. האם זה שכיח שאחרי עשרה חודשים עדיין הווירוס יהיה קיים ? ג. האם היופאסיה אמורה לתת אינדקצייה לכאילו תאים טרום טרום סרטנים כדי להערך נכון ...היינו מוקדם יותר מהטרום הנראה לעין ? תודה מראש

יש להמתין לתשובת הביופסיה

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם