פפילומה מזן לא מסוכן והמשך יחסי מין

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

09/11/2023 | 12:37 | מאת: רוני

אובנתי בבדיקת פאף בנוכחות של וירוס ההפפילומה מסוג זן שלא אמור להיות סרטני. אין לי שום יבלת או משהו שמבטא את הווירוס באופן חיצוני. בנוסף לחיסון שאני עתידה בין כה וכה לעשות בקרוב ובדיקת מעקב בעוד שנה, אשמח לדעת מה ניתן לעשות עד אז בהקשר יחסי המין, אין לי בן זוג קבוע והבנתי שקונדום אינו מונע הדבקה לגמרי וגם מין אוראלי עלול להדביק. אינני מעוניינת להדביק אף אדם אחר אך לא מבינה מה הפתרון במצב זה, שכן רק בעוד שנה אדע בוודאות האם הווירוס נעלם סופית. אשמח לעזרה, תודה רבה :)

השלב הבא הוא קולפוסקופיה מקיפה

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם