שאלה בנוגע לנגע בעור באיברים פרטיים

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

24/10/2023 | 09:36 | מאת: קרן

שלום גיליתי נגע יחסית גדול כגודל אולי חצי ס"מ מורם מהעור קצת חום אדום ולבן וכואב לי גם באיברים הפרטיים לא בפנים אלא חיצוני במפשעה. הסתכלתי עם מראה על זה וזה כפי שתיארתי . פעם היה לי כזה יותר קטן אבל והלכתי לרופא עור שתסתכל והיא הסתכלה ואמרה שזה כלום ולא מסוכן..אבל עכשיו זה או שהוא יותר גדול מלפני גרה שנים או שזה אחד אחר. לידו יש עוד שתי נקודות שהן חומות אבל נראות דומה וקטנות. הנגע הגדול זה גם קצת מסביב לנגע אדום קצת. זה כן קצת כואב לי ומורגש מה לעשות ? מתבייש לשלוח באון ליין של כללית תמונה כי אם פתאום הרופא יהיה גבר אבל מודאגת קצת ורוצה שרופאה תראה ואין תורים קרובים בכללית. לפי התיאור שלי זה נשמע מסוכן?

יש צורך לראות באמצעות קולפוסקופ את הנגע.

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם