ממצא ציסטי בצוואר הרחם

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

06/10/2023 | 10:32 | מאת: אור

שלום, אני בת 34 בתולה. סובלת ממחזור כבד, בשלושה החודשים האחרונים אחרי פעילות גופנית יש לי הפרשה דמית קלה. הגינוקולג שלח אותי לאוטראסאנד אגן קטן. בממצאים הופיע: בחלל צוואר הרחם ממצא ציסטי 11.2*20.4 ממ. שחלה ימנית יכול להתאים למבנה שחלה פוליציסטית. חוץ מזה הכל תקין. אני מודאגת מהממצא הציסטי בחלל צוואר הרחם. האם זה יכול להיות ממצא סרטני? אני בתולה ובדיקה פולשנית אחרת לא בחשבון.

לא סביר.

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם