יבלות בגב כף יד ימין

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

04/10/2023 | 17:46 | מאת: תומר

שלום רב, יש לי נגעים בגודל של מדבקה עגולה בגב כף יד ימין בצורה שמזכירה כרובית. הנגעים כבר יותר מחודש אצלי. רופא המשפחה אמר שזו יבלת אבל אמר להתייעץ עם רופא עור. קיבלתי משחה לורומל. האם התכשיר שנקרא בליבלת עדיף על פני ורומל? פשוט יש לי עור דק ואני מפחד שהתמיסה ורומל תכרוך לי את העור. שאלה גם לגבי משחה שנקראת סלאטאק ג'ל האם הוא יותר עדיף לטיפול במקרה של עור דק? תודה מראש

זהו תחום של רופא עור

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם