קוילוציטים בביופסיה של בת הזוג

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

22/09/2023 | 16:02 | מאת: מנשה

דוקטור וקסלר שלום, בעקבות דימומים חוזרים ולאחר מספר בדיקות שליליות ל hpv נערכה לאשתי קולפוסקופיה וגילו נגע שיש בו קוילוציטים. לי עצמי אין שום ביטוי קליני של hpv (נבדקתי אצל רופא עור). מה מומלץ לעשות במצבנו? האם להשתמש באמצעי מניעה? האם כדאי לאחד מאתנו/לשנינו להתחסן? תודה רבה מראש!

קוילוציטים לא מחייב טיפול. אם גם לך תשובת HPV PCR תקינה אזי אינכם מדבקים זה את זה. השאר לשיקולכם.

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם