יש פטרייה ואני לא יודעת מה לעשות אם זה האם יש טיפול לזה?

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

21/09/2023 | 19:12 | מאת: מיכל

היי יש לי פטרייה חוזרת שכל הזמן חוזרת לי לא משנה מה אני עושה כל טיפול שנותנים לי זה מבריא ואז חוזר וזה מציק לי כואב לי ולא נוח זה כבר ניהיה סיפור והייתה באין סופר רופאים שכל פעם אמרו לי את אותו הדבר שזה פטרייה או חיידק שניהיה לי וזה מתיש אותי לגמרי לא יודעת מה לעשות כבר אם תוכל לייעץ אותי להפנות אותי למשהוא שיכול לעזור לי אני מקופת חולים מכבי ואני גרה בכפר סבא אם תוכל להפנות אותי תודה.

תוכלי לתאם תור אלינו 03-6956867

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם