שאלות וירוס הפפילומה

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

18/09/2023 | 16:19 | מאת: רוי

שלום דוקטור יש לי כמה שאלות בנוגע לוירוס אשמח ממש אם תוכל לעזור ולענות לי .\ 1. יבלת קונדילומה בפין מרגישה קשה או רכה? 2.האם יבלת קונדילומה בפין תמיד גודלת ומתפשטת? 3.האם הגיוני שיהיו יבלות קונדילומה בפין מעל לשנה ולא ישתנו בכלל ישארו באותו הגודל והאיזור? 4. האם בן אדם(זכר) שיש לו את הוירוס של הזנים בסיכון גבוה בגוף מעל 15 שנים בטוח יפתח סרטן ? 5.האם לאחר נשאות של 15-20 שנה של הוירוס הגוף עדיין מסוגל לנקות את עצמו מבלי לקבל סרטן? ממה אודה לתשובתך

1 גם וגם 2 לא תמיד 3 כן 4 לא 5 כן

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם