נקודות לבנות על פגמנטציה

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

18/09/2023 | 14:30 | מאת: מיכאל

שלום דוקטור . אשמח אם תוכל להקדיש סבלנות לשאלתי כי קצת אני מתבייש מהנושא גם ככה. לפני כשנתיים במקרה לאחר מקלחת שמתי לב שבעור של הפין(לא בעטרה ולא בבסיס הפין) ממש באמצע הפין( בצד שלא רואים זה שנוטה כלי מטה) ישנו סוג של עור שונה וזה ממש על שטח קטן יחסית שבו יש פגמנטציה כהה יותר שזהה גם לצד שכן רואים שמופנה כלפי מעלה. בכל אופן באיזור שדיברתי עליו הוא שונה במרקם הוא נוקשה יותר ומחוספס יותר עם נק' לבנות(שניתן לראות רק באור לבן) שמאוד משורטטת אחת ליד השנייה אך בפועל אין שום בליטה שנראית לעין חששתי שזה קונדילומה לאחר שנתיים הלכתי להידבק אצל 2 רופאי עור שונים(העור לא השתנה וזה לא החמיר או משהו פשוט נשאר אותו דבר) והם אמרו שמדובר בבלוטות חלב חד משמעית שאלתי לגבי מרקם העור במחוספס יבש ונאמר לי שעם הגיל העור גם עלול להשתנות ולהיות נוקשה יותר(אני בן 35) קצת התקשתי להבין את זה כי הם היו חסרי סבלנות. 1.אשמח להבין אם הגיוני שיש איזורים בפין בעיקר באיזור הפגמנטציה שדיברתי עליו שהעור בו יכול להיות נוקשה יותר ובו הבלוטות חלב בולטות יותר משאר העור? 2.האם נתקלת במקרה כזה? 3. האם חלילה זה סימפטום של סרטן הפין? והאם לך על סמך התיאור בלבד זה משהו שלדעתך מתאים לקונדילומה? (כי 2 רופאים אמרו שזה לא נראה ככה ) סליחה על אורך השאלה ממש אשמח לקבל מענה.

על מנת להשיב לך במדויק יש צורך לבחון את המקום באמצעות קולפוסקופ

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם