וירוס פפילומה שאלות

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

10/09/2023 | 23:13 | מאת: שירן

שלום דוקטור אשמח אם בבקשה תוכל להשיב לי לכל השאלות. 1. האם גבר מדבק אישה בפפילומה רק כאשר יש לו יבלות שנראות לעין באיבר מין(זה מה שדןקטור אחד כתב באתר שלו)? או גם אם אין יבלות עדיין הפין של גבר שנושא את הוירוס מדבק? 2. אם ביצעתי hpv test ויצאתי שלילית לזני פפילומה בסיכון גבוה(ואני שוכבת עם בעלי והוא איתי בלבד כבר 4 שנים) זה אומר שגם לו אין פפילומה בסיכון גבוה בפין? 3. מה הסיכוי לגבר לחלות בסרטן מוירוס הפפילומה ?( כמובן במידה שהוא נשא אבל אין שום תסמינים) 4. האם גג ר שיחלה בסרטן מפפילומה זה נדיר? מה התסמינים שמעידים על חשש לסרטן אצל גבר? מאוד אשמח שתתייחס לכל שאלה ותענה לי עליהן . תודה מראש בברכה שירן

1. מי שנושא נגיפים עלול להדביק. 2. לא 3. קטן ביותר 4. אין תסמינים יחודיים

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם