שק כמו מוגלה על שקד שמאלי

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

10/09/2023 | 19:28 | מאת: אנונימית

לפני כשלושה שבועות במקרה פתחתי את הפה וראיתי שיש לי נקודה לבנה כמו שק מוגלה אבל זה לא על שקד שמאל. בעבר גילו לי זן 16 ו18 של הוירוס , התחסנתי ומאז אני עושה בדיקות פאפ וקולפו כל שנה והכל תקין. מהאינטרנט הכל מצביע על סרטן עקב הזן 16. אני נורא מודאגת והתור לאף אוזן גרון רחוק ואני ממש ממש מפחדת. זה לא כןאב לא מורגש ולא היתי מגלה אם לא היתי פותחת במקרה שזה עוד יותר מדאיג. מה לעשות ? איך אני אמורה לחיות עכשיו

זה תחום של רופא אאג

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם