יבלות באיבר המין

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

19/06/2023 | 22:57 | מאת: יבלות

הייתי היום אצל הרופאה שאבחנה אותי ביבלות באיבר המין, היא אמרה שלא מדובר בקונדילומה אבל שהטיפול זהה. אמרה שמדובר ביבלות מאוד מדבקות ושיש להסיר אותן בחנקן. יש מספר יחסית רב של יבלות וחלקן ממש בתוך איבר המין באיזור השפתיים והריריות. בפעם האחרונה שניסו להוריד לי יבלת בחנקן לא הצלחתי לשאת את הכאב. האם ניתן לעשות את הפרןצדורה בהרדמה? היא אמרה שאפשר לנסות לשים קןנדילוקס אבל זה פחות יעיל. אודה להמלצתך על הדרך הכי יעילה להיפטר מהיבלות במינימום כאב.

אם מדובר בגדולי קונדילומה אני מסיר אותם בלייזר תחת הכוונת קולפוסקופ ובהרדמה מקומית בספריי וללא כאב .

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם