תוצאה של בדיקת HPV לגבר

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

23/05/2023 | 11:03 | מאת: אלכס

שלום דוקטור ברצוני לדעת האם בבדיקת HPV PCR ל36 זנים הגיוני שמצאו לי רק 3 שנים בסיכון נמוך?61/11/43 מבלי שיהיו לי זנים בסיכון גבוהה? הגיוני שנדבקתי רק בזנים של סיכון נמוך?

ברוב המעבדות ובקופח לצערי לא בודקים את הזנים שבסיכון הנמוך.

23/05/2023 | 19:07 | מאת: אלכס

היי דוקטור תודה על המענה אבל אולי הניסוח שלי לא עבר בצורה נכונה, אנסה שוב: קיבלתי תוצאה עבור בגיקת hpv pcr שבמה נמצאה נוכחות מתוך 36 זנים רק של זנים בסיכון נמוך אלו הזנים(61/11/43) לכן אני שוב שואל הגיוני שנדבקתי בוירוס רק בסוג של זנים בסיכון נמוך מבלי להידבק בזני סיכוי גבוה?

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם