שאלה בקשר לבדיקת HPV PCR אצלכם

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

19/05/2023 | 12:46 | מאת: חי

שלום אשמח להבין אישתי מתכוונת לבצע אצלכם בדיקת HPV PCR ל36 זנים. אם ובמידה לאחר הבדיקה במעבדה לא תיהיה נוכחות של זני HIGH RISK וימצאו נניח רק זני LOW RISK כגון זן 6,11 האם בתוצאות הבדיקה ירשמו HPV NEGATIV או שבכל זאת ירשמו שנמצאו נניח 2 זנים בLOW RISK? אני שואל מכיוון שרופאים היום לא נותנים חשיבות לזני LOW RISK אז שאלתי רק אם גם ונניח בממצאי הבדיקה יגלו רק זני LOW RISK בלבד אז בתשובות יטרחו לרשום אותם או שלא,וירשמו רק HPV NEGATIVE?

כל זן שימצא ירשם. כל הזנים הם RISK ולכן מגיע לכולם התייחסות.

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם