חיסון פפילומה גרדסיל 9

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

30/04/2023 | 17:40 | מאת: חגית

שלום רב אודה להבהרה. אני בת 50 בשל עבר cin3 ופפילומה חוזרת הומלץ על חיסון עי רופא בית חולים. לי ולבן זוגי. אנחנו בקופות שונות. יש מצב שהפרוטטקולים לחיסון שונה בין הקופות? לי אמרו לאחר החיסון הראשון חודשיים לחיסון השני ועוד 4 חודשים החיסון השלישי סהכ 6 חודשים. ואילו אצלו בקופה נאמר , לאחר החיסון הראשון חודש לחיסון השני ואחרי חצי שנה חיסון שלישי זא טווח של 8 חודשים. הייתכן? מה נכון לעשות? נודה להבהרה.

סכויי ההצלחה של החיסון כאשר נושאים את נגיפי הפפילומה מאד נמוכים[23%] ולכן מומלץ להתחסן אחרי תוצאה תקינה של HPV PCR.

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם