פפילומהההההההההההההההה

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

10/02/2023 | 00:12 | מאת: יעל

האם אפשר להידבק בפפילומה כתוצאה מהזרע? שאין שום מגע של עור בעור. אבל מהזרע עצמו? שאלה נוספת אתה אומר שאפשר להידבק ולא רק מקיום יחסים וכו...גם מישיבה על אסלה ( בנים) אז איך זה שילדים לא נדבקים בדברים האלה? הרי הם יושבים על אסלות ובכל מקום .אשמח לתשובה

ההדבקה של גברים מאסלות היא מהחלק הקדמי של האסלה ששם אבר המין עלול לנגוע. אצל ילדים לרוב זה לא קורה. להדבק מהזרע - נדיר

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם