קונדילומה …. חיסון

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

16/11/2022 | 01:52 | מאת: Na

היי שלום לך ותודה על זמנך .ֶ אני היה לי נגעים קונדילומות באיזור המפשעות ומסביב. אני מנהל יחסים עם גבר. לאחר מכן הסרת הנגעים התחסנתי שני חיסוני פפילומה . האם אני חייב את השלישי בעקבות המצב ?ֶ והאם שנים חיסונים מגנים עלי בכל זאת תודה על זמנך ועל תשובתך .ֶ

החיסון הכי יעיל רק אחרי בדיקת HPV PCR תקינה שאני מקווה שעשית על מנת לוודא שגם הוירוסים חוסלו ולא רק הנגעים. בכל מקרה 2 זריקות חיסון אינן מעניקות חיסון.

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם