חיסון פפילומה וכאב ראש חזק

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

24/05/2022 | 10:04 | מאת: מאיה

שלום, הבת שלי בת 17.5 אתמול אחה"צ עשתה חיסון פפילומה. בערב התחיל כאב ראש חזק מאוד עד עכשיו והיא חששה ועדיין חוששת לקחת משככי כאבים, מכיוון שהאחות שהזריקה לה, סיפרה שלפני כמה שנים ילדה שחוסנה לפפילומה לקחה משכך כאבים ופיתחה תגובה אלרגית שגרמה לה לנזק. האם הבת שלי יכולה לקחת משכך כאבים ואם כן, מאיזה סוג? בנוסף, התחילה לה קנדידה והיא סובלת מגרד. רופאת נשים רשמה לה נרות אגיסטן ומשחת פוליקוטן. האם השימוש בתרופות אלה בטוח בהתייחס לחיסון שקיבלה אתמול?

איני עוסק בתחומים אלו.

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם