קונדילומה בפות עזרה!

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

15/12/2021 | 21:20 | מאת: שיק

היי הייתי אצל רופא פרטי לייעוץ ואבחון קונדילמות שיש לי בפות. היו לי בהתחלה קונדילמות קטנות שטיפלתי בקונדילוקוס (או איך שלא קוראים לזה)ולא עזר איבחן שיש הרבה ולצערי צריך להתחיל בקרם אלדרה למשך 4 חודשים רציתי לשאול האם הקרם יעיל? האם מוריד הכל או חלקית? והאם הוא כואב? איך הטיפול בלייזר לעומת זאת? האם מוריד במיידי? והאם אפשר למרוח משחת אלחוש לפני השימוש באלדרה?!

הטיפול היעיל ביותר הוא בלייזר בהכוונת קולפוסקופ כמו שאנחנו עושים עשרות שנים. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 6956867 ת"א

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם