קוניזציה למרות היעדר ממצא בקולפוסקופיה

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

19/10/2021 | 17:36 | מאת: אביבה

שלום דוקטור לפני שנתיים עברתי בדיקת PAP ויצא תוצאה ASCUS .עהרתי קולפוסקופיה ובקולפוסקופיה הכל תקין.חזרתי על בדיקת PAP לפני שנה והתקבל HPV . LGSIL חיובי .חזרתי שוב על קולפוסקופיה ששוב חזרה תקינה . לפני חודשיים שוב חזרתי על PAP ויצא תשובה ASCUS ו HPV 68 חיובי .חזרתי לרופאה והיא ממליצה על קוניזציה האם זה היגיוני לעשות קוניזציה למרות שאין שום ממצאים בקולפוסקופיה תודה רבה

כבר עניתי בפורום השני.

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם