דלקת כתוצאה מ-HPV שלא עוברת 3 שנים

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

18/10/2021 | 11:01 | מאת: שלומית

שלום רב. 3 שניים אני במעקב שבו צוואר הרחם נשאר באותו מצב ואילו בבדיקת HPV יוצא שיש לי זן 52ו-70. יש לי באופן תמידי תחושה של דלקת בצוואר- צריבה, גרד וכאבים חזקים בהשתנה. הביופסיה מראה שיש זיהום ב-HPV ללא נגעים טרום סרטניים. מה הטיפול בסיטואציה כזאת והאם נתקלת בדבר כזה? תודה.

ענין זה הוא לדיון ולבדיקה ולצערי לא לתשובה באינטרנט כאן. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 6956867 איזור חיוג ת"א

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם