HPV חיובי וקיום יחסי מין עם בעל

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

17/10/2021 | 15:58 | מאת: רינה

שלום ביצעתי פאפ ובדיקת HPV יצא שלילי לזנים 16 ו-18 אך חיובי לOTHER HR HPV אין עדיין תשובת פאפ. אני עם אותו בן זוג כבר 6 שנים ובפעם האחרונה שעשיתי פאפ לא בדקו HPV, השאלה מה מבחינת קיום יחסי מין מן הסתם לא ניתן להימנע מקיום יחסי מין עם בעל אך הוא גם בסיכון האם יש מעקב לגברים?

יש גם מעקב לגברים ואת צריכה המשך ברור. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 6956867 איזור חיוג ת"א

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם