תוצאות בדיקה HPV High risk

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

11/07/2021 | 11:46 | מאת: רתם

היי, זה מה שנכתב לי בתוצאות הבדיקה. יחד עם זאת כתוב שלא נראה זנים 16,18. מה זה אומר? האם אני יכולה לקיים יחסי מין? האם הדבקתי את הפרטנר שלי? האם נוכחות הוירוס עוברת מעצמו, גם אם הוא בסיכון גבוהה?

את מדבקת. בן זוגך יכול לבדוק אם נדבק באמצעות בדיקת HPV PCR שעושים גם אצלנו. לרוב הוירוס מחוסל ע"י מערכת החיסון שלנו. מה תוצאת פאפ שלך? בברכה ד"ר שרגא וקסלר 6956867 ת"א

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם