רמת סיכון וחיסון......

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

28/05/2021 | 17:26 | מאת: דני

שלום. מספר שאלות בבקשה רציתי לדעת האם ישנם מחקרים שמראים מה הסיכוי להידבק באחד הזנים שגורמים לסרטן? וגם אם האדם נדבק מה הסיכוי שזה יתפתח לסרטן? כי אם הסיכוי קלוש קלוש, מה הסיבה לרוץ לעשות חיסון? 2) אחרי כמה זמן החיסון מגן ? 3) האם החיסון מחסל את הנגיף ברמה שאני לא יכול להדביק את בת זוגתי? האם באותה רמת האחוז שאני מוגן מפניו אז אותה רמה מגן מלהדביק את האחר? תודה רבה

רציתי לדעת האם ישנם מחקרים שמראים מה הסיכוי להידבק באחד הזנים שגורמים לסרטן? מה שמעניין הוא הסכוי לפתח סרטן ולא הסיכוי להדבק בזן זה או אחר. והסיכון הוא קטן עד למאד. מה הסיבה לרוץ לעשות חיסון?= כל אחד לפי שיקולו. 2) אחרי כמה זמן החיסון מגן ? חודש אחרי הזריקה השלישית. 3) האם החיסון מחסל את הנגיף ברמה שאני לא יכול להדביק את בת זוגתי= תפקיד החיסון הוא למנוע התפתחות סרטן או קונדילומה

03/06/2021 | 17:22 | מאת: דני

כתבת שהסיכוי קטן עד מאוד. האם תוכל להגיד לי באחוזים? בערך. בנוסף אמרת שתפקיד החיסון למנוע סרטן, ואם אני מבין נכון שזה מהסיבה שהגוף יודע להתמודד עם הנגיף. השאלה שלי האם החיסון מחסל את הנגיף? "חיסון סטריאלי" מה שנקרא ובכך הוא מונע הדבקה?

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם