המשך טיפול ומנה שלישית

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

27/05/2021 | 03:51 | מאת: נועה

שלום דר, לפני כשנתיים התגלה אצלי נגיף הפפילומה וcin2 ולפני כשנה וחצי עברתי הליך קוניזציה ולאחריו ביקורת והרופא המטפל אמר לי להתחסן. 2 שאלות : 1.עברה כמעט שנה מלקיחת המנה השנייה האם עדיין אפקטיבי לעשות את המנה השלישית? או שצריך לחזור על שלושתם. בת 24 אם רלוונטי. 2. מה הלאה? צריך ללכת לעשות בדיקת hpv pcr ? גם נראה שאותם תסמינים שהיו בעבר חזרו , דימומים וכאבים בבטן התחתונה. אשמח לתשובה

יעילות החיסון היא מירבית אחרי בדיקה תקינה של HPV PCR.

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם