תוצאה של בדיקת פאפס.

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

07/02/2021 | 16:53 | מאת: מרי

קיבלתי תוצאה של בדיקת פאפס שבא צויין שיש לי HPV מאחד הסוגים הבאים: 31,33,35,39,45,51,52,56,58,59,66,68 סוגים 16ו 18 שליליים . בנוסף קיבלתי בתשובה הבאה ײnegative for intraepithelial lesion or malignancyײ. קיבלתי המלצה מהרופא לחזור לבדיקה עוד שנה. האם המלצה נכונה? תודה על התשובה

ההתייחסות שלי, שאגב היא לא שלי אלא של חוקרים מובילים בעולם בנושא זה, תומכת בברור הנזקים שכבר יכלו להיגרם לצואר הרחם אפילו שבדיקת פאפ תקינה. ד"ר שרגא וקסלר 6956867 ת"א

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם