בקשה לפירוש תוצאות של קולפוסקופיה

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

22/04/2020 | 23:29 | מאת: חיה

בת 43. קיבלתי תשובה לקולפוסקופיה נאמר לי ביעוץ רפואי פרטי שנמצאו תאים טרום סרטניים בשלב 2 ואני צריכה לעבור בהקדם האפשרי קוניזציה וחיסון. שאלותיי. 1. אשמח לפירוש תשובת הבדיקה. 2. האם לאחר קוניזציה יש בעיה להכנס להריון 3. מה הסיכוי לאחר קוניזציה שיתפתח סרטן 4. כמה זמן מרגע הדבקות בנגיף הhpv לוקח לגוף ליצור תאים סרטניים ובעצם השאלה שלי היא לפי תוצאת הבדיקה מתי בערך נחשפתי לנגיף

השאלות שלך ועוד נוספות שלא שאלת ראויות שתתבררנה בשיחה פנים אל פנים עם רופא המיומן בתחום.

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם