קונדילומה (יבלות) בפי הטבעת

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

11/04/2020 | 10:30 | מאת: נעמה

אובחנתי עם יבלות בפי הטבעת (קונדילמה). האם במקרה זה מומלץ לנשים לפנות לטיפול אצל גניקולוג/ת או רופא/ת עור? הרופאה שלי אמרה לבד"כ נשים מטופלות אצל גניקולוג וגברים רופא עור. האם נכון ומומלץ כך? האם גניקולוגים של הקופה עובדים גם עם חנקן, למשל? (אין באפשרותי לממן רפואה פרטית לצערי)

האם במקרה זה מומלץ לנשים לפנות לטיפול אצל גניקולוג/ת או רופא/ת עור? = למי שמיומן ועדיף שיש לו לייזר שעובד בהכוונת קולפוסקופ וזה בדכ גניקולוג. הרופאה שלי אמרה לבד"כ נשים מטופלות אצל גניקולוג וגברים רופא עור. האם נכון ומומלץ כך? = לא האם גניקולוגים של הקופה עובדים גם עם חנקן, למשל? = איני יודע

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם