שאלות חשובות בבקשה ייעוצך

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

09/04/2020 | 14:00 | מאת: לי

היי כמה שאלות : האם מי שנשא להרפס וגינלי נשא לפפילומה ולהפך? האם פפילומה והרפס עוברים בכביסה של 60 מעלות? מה הקשר בין שני הוירוסים שתמיד מדברים עליהם יחד? האם פפילופה בחלל הפה ניתנת לריפוי ואיך? האם חיסון שניתן בכיתה ח הוא נגד הזנים של חלל הפה והאם ניתן לדחות את החיסון ?בבקשה תענה לי על כל השאלות .רב תודות

האם מי שנשא להרפס וגינלי נשא לפפילומה ולהפך? = לא האם פפילומה והרפס עוברים בכביסה של 60 מעלות? = לא מה הקשר בין שני הוירוסים שתמיד מדברים עליהם יחד? = אין קשר האם פפילופה בחלל הפה ניתנת לריפוי ואיך? = זה בטפול רופא רפואת הפה. האם חיסון שניתן בכיתה ח הוא נגד הזנים של חלל הפה?= כן האם ניתן לדחות את החיסון ?= לשיקולך

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם