עזקה בתוצאות קוניזציה

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

07/04/2020 | 12:27 | מאת: מירי

בהמשך לשאלתי הקודמת, כתבת לי על תוצאות הקוניזציה הללו שהרופא צריך לדבר איתי פנים אל פנים אבל דיברתי איתו והוא כתב לי שהתוצאה תקינה ורציתי לשמוע חוות דעת נוספת.. בעצם אם אתה אומר לי שכדאי פנים מול פנים זה אומר שאינה תקינה? אמר לי שהכל בסדר ולבוא שוב רק עוד 4 חודשים Cervix, cone biopsy: - High-grade squamous intraepithelial lesion (HSIL)/CIN2. - Endocervical glands involved. - Exocervical and endocervical margins free. - Changes consistent with HPV cytopathic effect (koilocytosis).

אני חוזר ואומר ומתכוון למה שאני רושם ולא למשהו אחר. תוצאות קוניזציה ניתנות בהסבר פנים אל פנים.

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם