פפילומה זן 82 ויחסי מין

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

20/03/2020 | 12:27 | מאת: elsa

ד" שלום רב, לפני כ4 חודשים עשיתי בדיקת פאפ שיגרתית וקיבלתי תוצאה חיובית לזן 82 (כשהייתי בת 15 קיבלתי חיסון של 4 זנים של פפילומה). נשלחתי לבצע בדיקת קלופוסקופיה. מצרפת את תוצאות הבדיקה. הרופאה אמרה שאינני מידבקת, ושזה לא יעבור מעצמו. הרופא הרגיל שלי אמר שאני כן מידבקת, ושהפפילומה יכולה לעבור מעצמה. אני מבולבלת. השאלות שלי הן אלו: 1. האם אני מידבקת בשלב זה? או רק כשיש התפרצות כלשהי של המחלה? 2. האם גם בסוג כזה (זן 82) יכולות להיות קונדילומות או יבלות? 3. והדבר החשוב לי ביותר: קיום יחסי מין: האם מגע מיני אוראלי יכול להדביק את בן הזוג שלי בכל סוג של פפילומה? ומה לגביי הזן הספציפי שיש לי? 4. ומה לגביי יחסי מין מלאים? עם וגם בלי קונדום.... תיתכן הדבקה? 5. האם יש משהו שבן הזוג יכול לעשות כדי להימנע מהדבקה? מה משמעות זן 82 (הבנתי שגורם לסיכון גבוה לסרטן צוואר הרחם) על גבר? תודה רבה מראש...

1. האם אני מידבקת בשלב זה? = fi 2. האם גם בסוג כזה (זן 82) יכולות להיות קונדילומות או יבלות?= כן - זה אותו דבר 3. קיום יחסי מין: האם מגע מיני אוראלי יכול להדביק את בן הזוג שלי בכל סוג של פפילומה? = כן ומה לגביי הזן הספציפי שיש לי? = מדבק 4. ומה לגביי יחסי מין מלאים? עם וגם בלי קונדום.... תיתכן הדבקה?= כן 5. האם יש משהו שבן הזוג יכול לעשות כדי להימנע מהדבקה? להימנע מיחסי מין

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם