פאפ hpv תוצאות ושאלה

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

03/03/2020 | 23:37 | מאת: אמילי

שלום, יצא לי פאפ תקין. HPV שלילי ל16+18 וחיובי לשאר הזנים. 1. האם וירוס יכול לחלוף בעצמו ? 2. האם בהכרח יש סיכוי גבוה לסרטן במקרה זה? 3. שמעתי שנוכחות של הוירוס היא לתמיד, האם נכון? תודה

1. האם וירוס יכול לחלוף בעצמו ? = כן 2. האם בהכרח יש סיכוי גבוה לסרטן במקרה זה? = לא בהכרח אבל יש סיכון 3. שמעתי שנוכחות של הוירוס היא לתמיד, האם נכון?= לרוב לא. ממליץ קולפוסקופיה ועוד... ד"ר שרגא וקסלר 03-6956867

09/03/2020 | 10:45 | מאת: אמילי

תודה. קולפוסקופיה תקינה. למה הכוונה ..ועוד..? משהו נוסף שכדאי שאעשה?

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם