פפילומה זן 51 כבר פעם שניה

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

16/12/2019 | 13:23 | מאת: סוזן

בת 46, לפני כשבע שנים עברתי קוניזציה בשל תאים טרום סרטניים דרגה 2 כשבמקביל hpv שלילי. לפני שנתיים וחצי שוב התגלה אצלי הוירוס. בשני בדיקות קודמות נצפו תאים תגובתיים ובבדיקה האחרונה יצא אסקוס. השאלה שלי היא יכול להיות שהתאים האטיפיים הם תגובתיים. ושאלה נוספת במידה והוירוס עדיין קיים כיצד אפשר להפטר ממנו אחת ולתמיד? (אין לי כבר חיים והתסכול אין סופי)

השאלה שלי היא יכול להיות שהתאים האטיפיים הם תגובתיים?= אפשרי ולכן עושים בדיקות נוספות לברר נקודה זאת. ושאלה נוספת במידה והוירוס עדיין קיים כיצד אפשר להפטר ממנו אחת ולתמיד? = מערכת החיסון היא זאת שמסלקת את הוירוסים.

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם