נגיף הקנדילומה פפילומה

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

09/11/2019 | 15:21 | מאת: רותי

שלום רב. בת 37 , לפני כ5 חודשים הופיע אצלי נגעים חיצונים שאובחנו עי מומחה צוואר הרחם כקנדילומה. טופלתי בלייזר בהרדמה מהירה. כעובר חודשיים הופיעו שוב נגעים. אציין שהצווואר נקי וזה רק חיצוני. לטענת הרופא שלי אין צורך לרוץ לליזר נוסף כרגע מכיוון שמערכת החיסון חייבת להתאמץ או להיות מאותגרת. ומנגד אני קוראת ברשת שחייבים מיידית להסיר. לטענתו זה לא מדבק. וברשת מפורשות רשום שכן. אני אגש לרופא נוסף אבל אשמח לתובנות

ניתן לקרוא מאמרים שלי ברשת.

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם