חיסון מנה שנייה 9 זנים

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

23/10/2019 | 09:13 | מאת: ליאת

הבן שלי קבל שנה שעברה בכיתה ח את המנה הראשונה נגד 6 זנים. השנה הוא אמור לקבל את המנה השנייה והיא עבור 9 זנים. האם ניתן לחסן מנה שנייה ששונה מהמנה הראשונה? מה הסיכונים?

כן

28/10/2019 | 08:58 | מאת: ליאת

רציתי רק לחדד ששאלתי הייתה בנוגע לחיסון וירוס הפפילומה. את המנה הראשונה הבן שלי קבל כנגד 6 זנים ואת החיסון השני יקבל השנה כנגד 9 זנים. האם בטיחותי לחסן שהמנה השנייה שונה מהראשונה ?

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם