בדיקת פאפ תקינה אך יש יבלות

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

23/10/2019 | 00:26 | מאת: קורל

שלום ד"ר , מזה כחצי שנה ששמתי לב שיצאו לי מעין גבשושיות מוזרות על אזור הכניסה לנרתיק. הייתי אצל רופאת נשים שראתה את זה ואבחנה את זה כקונדילומה. היא ביצעה לי משטח פאפ וקבעתי תור לקולפוסקופיה בחודש הבא. קיבלתי הודעה מהמרפאה שבדיקת הפאפ יצאה תקינה. לפי הבנתי, כאשר יש את וירוס הHPV שגורם בין היתר ליבלות באיברי המין אזי הבדיקה אמורה לצאת לא תקינה. האם הגיוני שהבדיקת פאפ יצאה תקינה ויש לי יבלות קונדילומה? תודה

הגיוני

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם