מיואשת כבר שנה באותו מצב

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

23/07/2019 | 03:54 | מאת: זקוקה לעזרה

לפני כשנה אובחנתי בקונילומה 2 זנים, שלחו אותי לצריבה בלייזר ולאחר מכן לטיפול בקונדילוקס, וקולפוסקפיה שיוצאת תקינה ולחזור כל פעם לביקורות, כשמתמשת בקונדילוקס מעביר לי לתקופה מאוד קצרה והנגעים חוזרים באותם מקומות ולפעמים גם נוספים, וכשלא משתמשת הם עלולים גם להתרבות ולגדול, אני כבר שנה במצב הנוכחי מתוסכלת ומבולבלת ולא יודעת מה אני יכולה לעשות, יש לציין שלא קיימתי יחסי מין בכל התקופה הזו ויותר, אני רוצה שוב ללכת לצריבה בלייזר בקופח (יש טעם?) אשמח לעזרה אני אבודה

אוכל לעזור לך. 03-6956867

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם