מקפיצה המשך שאלה על hpv והשלכות על גברים

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

15/07/2019 | 01:43 | מאת: שואלת

מקפיצה שאלה מלמטה ללא מענה לאחר גילוי זני hpv high risk לא 16 או 18.למה כל רופאי הנשים ששאלתי אותם אומרים לי להתנהג כרגיל ??? גם בעניין יחסי המין.האם קימות גישות שונות לגבי מחלות המועברות במין.? מצטטת " תתנהגי כרגיל אין מה לשנות בהרגלי החיים כולל חיי מין" איפה מבצעים hpv pcrלגבר. ומה זה תורם? הרי לא ניתן לרפא. האם גם בגבר מחפשים נגעים סרטניים כמו בצוואר הרחם? האם לגברים גם מומלץ להתחסן בכל גיל?? קיצור לאיזה רופא להפנות את הבן זוג. רופא עור שלל קונדילומה אצל הבן זוג. וענה את אותה התשובה שקיבלתי משני רופאי נשים.. שלא ממש ייחסו חשיבות לצד הגברי שבעניין . תודה

אוכל לעזור לכם 03-6956867

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם