תוצאות של בדיקת פאפ

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

04/07/2019 | 15:15 | מאת: דנה

שלום בעקבות תלונות על בלוטות לימפה מעט מוגדלות המפשעות הרופא שלח אותי לבדיקת שתן למחלות מין - אחת הבדיקות UREAL.PARVUM יצאה חיובית. הבנתי שזאת מחלת מין. האם יכולה לגרום לבלוטות לימפה לגדול? ומה הדרך היעילה לטפל בה? במקביל ערכתי בדיקת פאפ חוזרת לאחר (האחרונה תקינה מלפני 10 חודשים) הבדיקה הנ"ל מלפני חודש לא תקינה - וזאת התשובה האם מדובר בפפילומה ? בדיקת קולפוסקופיה לפני חצי שנה היתה תקינה וכך גם הפאפ. האם ייתכן כי יש שינוי בזנים מבדיקה שנערכה לפני 5 שנים ? ויש מצב שמתח נפשי ומערכת חיסונית נמוכה גורמת לוירוס להתעורר שוב ? תודה :)

בנושא אוראופלסמה נא לפנות לפורום מתאים. לא ראיתי את תשובת הפאפ שלך.

14/07/2019 | 14:06 | מאת: דנה

תודה על המענה המהיר : זאת התשובה alypical squamous cells of undetermined significance (asc-us * ומה הוא הפורום לאוראופלסמה ? תודה :)

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם