תוצאת בדיקת HPV זנים 84,62/81,6 Low Risk

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

17/06/2019 | 14:25 | מאת: דניאל

שלום, לצערי נדבקתי בנגיף. לאחרונה קיבלתי את תוצאות בדיקת HPV והביופסיה שבוצעו עבורי. תוצאת בדיקת HPV הינה שנמצאו זנים 84,62/81,6 Low Risk תוצאות הביופסיה PAP-LGSIL, קולפו-תקין מה זה אומר? האם אני עשויה לדבק? ובאופן כללי- האם ניתן להפטר מהנגיף באמצעות פעילות רפואית כלשהי? או בכלל? אני מאוד מודאגת, אודה לתשובתך

תוצאות הביופסיה PAP-LGSIL, מה זה אומר? = מצב טרום סרטני קל האם אני עשויה לדבק?= אפשרי ובאופן כללי- האם ניתן להפטר מהנגיף באמצעות פעילות רפואית כלשהי? = אפשרי. ד"ר וקסלר 03-6956867

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם