Cin1ודימומים לא סדירים

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

13/06/2019 | 05:02 | מאת: לין

שלום רב, אני בת 45 וסובלת מהכתמות בעיקר בניגוב בין מחזורים ללא דימום אחרי יחסי מין. לפני כ3 חודשים רופא הנשים שלח אותי לבצע קולוסקופיה בעקבות תלונותיי הנ״ל . בוצע גם משטח פאפ לגילוי הנגיף במכבי שיצא תקין ושלל את כל סוגי הנגיף . אציין כי גם במשך כל השנים יצא פאפ תקין . בקולוסקופיה ובביופסיה שנלקחה הודגם נגע שטיבו cin1 והומלץ על מעקב . שאלתי היא : האם ההכתמות הלא סדירות יכולות לנבוע מהנגע הקיים? מצרפת גם תוצאות של בדיקת ההורמונים שבוצעה לאחרונה. Tsh1.08 Prolactin 140 Fsh21.5 אסטרודיול 111 Lh 10.5 טוסטרון 0.5 Dheas 3.54 אני מאוד מודאגת ואודה על הבהרה והמלצה להמשך טיפול. תודה רבה.

לדעתי רק הרופא שמטפל בך ובדק אותך יכול להשיב לשאלותייך.

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם