פאפ וקולופוסקופיה שוב למרות שיצאו תקינים

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

03/06/2019 | 14:52 | מאת: סיגל

היי לפני כשנה-פאפ תקין+קולופוסקופיה תקינה+HPV חיובי לכל הזנים(כולל 16+18). לפני כחצי שנה:פאפ תקין+קולופוסקופיה תקינה+HPV שלילי ל16+18 וחיובי לשאר הזנים. לפני כשבוע:פאפ תקין+קולופוסקופיה תקינה+HPV שלילי לכל הזנים שקיימים. מדוע צריכה לבוא בעוד חצי שנה שוב לפאפ וקולופוסקופיה אם יצאו תקין?למה לא בעוד כשנה או שנתיים? אוסיף כי יש לי בן זוג קבוע. תודה

נא פני לרופא שזימן אותך.

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם