פפילומה בחיך ליד הענבל

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

27/05/2019 | 20:06 | מאת: שי

שלום, רופא אאג שביקרתי אצלו (ללא שום קשר), טוען שנראה שישנו ממצא שנראה כמו פפילומה בגודל זעיר ליד הענבל (לא מראה הכרובית שקראתי שיש לפפילומה). מעולם לא קיימתי מין אוראלי ואני בזוגיות קבועה כבר 7 שנים. האם סביר שאכן זו פפילומה? עם איזה סוג רופא עלי להתייעץ בשנית? גניקולוג? תודה

27/05/2019 | 20:10 | מאת: שי

בנוסף, יש לי תינוק בן 5 חודשים האם ואיך עלי להזהר שלא ידבק במידה ואכן מדובר בפפילומה?

פפילומה אינה נגרמת ע"י HPV ואינה קונדילומה.

28/05/2019 | 12:42 | מאת: שי

תודה, אבל האמת היא שלא הבנתי כלום מהתשובה... אם תוכל להסביר אותה בקצרה זה יהיה נהדר

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם