בלוטות לימפה מעט מוגדלות במפשעה

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

15/05/2019 | 12:08 | מאת: דנה

בוקר טוב נמצאת במעקב גניקולוגי בשל המצאות CIN1 בבדיקת קולונסקופיה לפני 5 חודשים היתה הטבה בשטח בו נמצאו הנגעים ובדיקת הפאפ מלפני 7 חודשים תקינה! מזה כחודש כאב מידיי פעם במהלך היום בבטן התחתונה בצד ימין שהתגבר במחזור ואז פחת. לפני כשבוע וחצי שמתי לב שהבלוטות במפשעה מעט נפוחות עם דגש יותר על צד ימין ותחושה של אי נוחות כמו שריר שנתפס. הייתי אצל רופא משפחה- שלל בקע! הייתי אצל גניקולוג- בוצע אולטרסאונד+בדיקות שתן- תקין, הייתי אצל כירורג שרשם שאכן הבלוטות קצת מוגדלות אך לא נראות חשודות ואין צורך במעקב. האם יכול להיות קשור לCIN1 . האם יש צורך לחזור לגניקולוג שוב לבצע קולונסקופיה? תודה

שאלה זאת היא לא לברור אינטרנטי.

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם