שאלות לגבי הדבקות בוירוס הפפילומה

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

28/04/2019 | 21:41 | מאת: אורח

הי , לפני כחודשיים וחצי הלכתי לבדיקת פאפ אצל רופא נשים בעקבות דימום במהלך קיום יחסי מין . החזירו לי תשובה רק עכשיו לגבי התוצאות שגילו שנדבקתי בשלושה זנים אלימים שאני לא יודעת מה הם ושאין לי תאים סרטניים או טרום סרטניים . מההלם לא כל כך שאלתי את השאלות שחשובות לי . הרופא אמר לי להתחסן כבר מחר אז זה מה שאלך לעשות והוא אמר לי גם שאני לא יכולה לקיים יחסי מין אוראליים ואנאליים וכששאלתי אותו אם זה תמידי , הוא ענה לי שכן . האם זה הגיוני ? האם הוירוס יכול לעבור ? כל הזמן אצטרך לשים קונדום ? והאם החודשיים וחצי שחלפו היה יכול להתפתח משהו ? אם ירד לי דם עוד כמה פעמים במהלך החודשיים וחצי האלו זה אומר . אשמח לתשובות , תודה וערב טוב .

חיסון הוא יעיל ביותר כשאין את הנגיפים. מציע לעשות קולפוסקופיה. 03-6956867

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם