פפילומה זן 16 , לכל החיים????

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

14/04/2019 | 20:10 | מאת: נטלי

היי דר אני כבר ממש מבולבלת . זוהה אצלי hpv 16 וזנים נוספים שלא פורטו . הופנתי לרופא מומחה לצוואר הרחם שעשה קולסקופיה והפנה אותי לטיפול לייזר. הנגעים הוסרו . המומחה לצוואר הרחם והמטפל בלייזר אמרו שניתן להיפטר מהנגיף. עכשיו הייתי אצל הרופא המטפל שאיבחן מההתחלה את הפפילומה והוא אמר שזה די לתמיד כמו הרפס שתמיד יכול להתפרץ והנגיף תמיד נמצא בגוף רק לעקוב שלא יתפתח לסרטן בגלל שזה זן עם סיכון גבוה.. אני כבר באמת מיואשת.. הנגיף עובר מהגוף או לא? בלבלו אותי לגמרי 😞

עובר

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם