נגיף הפפילומה זן 56 ולאחר זן 53 טרם נקבע

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

01/04/2019 | 15:07 | מאת: אנונימי

שלום , לפני כשנה היה לי קנדליומה ולאחר מכן טופל באמצעות לייזר . קיבלתי כבר שני חיסוני גרסיל נגד שני הזנים המסוכנים ונשאר רק השלישי . לאחר בדית Hpv התגלה לי זן מספר 56 מציינת שיצא פאפ תקין . לאחר מכן עשיתי קולונוסקופיה והכל נראה תקין ובסדר . לאחר חצי שעה שוב מעקב של פאפ סוג הזן השתנה למספר 53 שאומר שזה טרם נקבע . וכמובן עשיתי פאפ באותו הזמן שיצא תקין לחלוטין . השאלה שלי היא האם יכול להיות פאפ תקין ועדיין להיות נשאית של הנגיף ? ומה עושים בדבר כזה זה אמור להירפא לבד ? או שאהיה נשאית כל חיי ? וכמובן האם זה יכול להתפרץ מתישהו ? או להישאר רדום .

האם יכול להיות פאפ תקין ועדיין להיות נשאית של הנגיף ? = אפשרי ומה עושים בדבר כזה זה אמור להירפא לבד ? = מערכת החיסון של הגוף מחסלת את הנגיף. האם זה יכול להתפרץ מתישהו ? = אפשרי

03/04/2019 | 10:13 | מאת: אנונימי

אוקי תודה רבה על התגובה ! האם אפשר לעשות משהו כדאי שהוא לא יתפרץ ? עכשיו צריך לחיות אם האי וודאות של האם יתפרץ או לא יתפרץ ?

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם