וירוס מסוג Hpv type 66

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

20/03/2019 | 09:19 | מאת: משה

חברה שלי גילתה לי שיש לה וירוס מסוג Hpv type 66 כנראה נדבקה שקיימה יחסי מין בעבר. השאלה היא האם אני יכול להדבק אם אקיים איתה יחסי מין ללא הגנה? ומה אפשר לעשות כדי להפתר מהוירוס הארור הזה? ומהן ההשלכות?

השאלה היא האם אני יכול להדבק אם אקיים איתה יחסי מין ללא הגנה? = אפשרי ומה אפשר לעשות כדי להפתר מהוירוס הארור הזה? = בשלב ראשון קולפוסקופיה מקיפה ומהן ההשלכות? = התשובה בהתאם לתוצאות הקולפוסקופיה 03-6956867

24/03/2019 | 16:52 | מאת: משה

ואם שכבתי איתה רק עם אמצעי הגה עדיין אני יכול להדבק?

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם