בדיקת פאפ - לאחר הדבקות

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

24/02/2019 | 17:13 | מאת: אולה

שלום, לאחר מגע מיני , מתי ניתן לדעת אם נבדקתי בוירוס ? ולאחר כמה זמן מהמגע המיני , ניתן לעשות בדיקת פאפ ולראות אם יש שינויים כלשהם?

לאחר מגע מיני , מתי ניתן לדעת אם נבדקתי בוירוס ?= 24 שעות ולאחר כמה זמן מהמגע המיני , ניתן לעשות בדיקת פאפ ולראות אם יש שינויים כלשהם?= בין 3 חודשים לשנים

26/02/2019 | 14:48 | מאת: אולה

משמע , רק לאחר 3 חודשים מרגע ההידבקות ניתן לראות שינויים בבדיקת פאפ ולא קודם?

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם